Waver 2009

Het bestuur nodigt jullie allen uit om deel te nemen aan de kanttentoonstelling te Waver op 22  en 23 augustus 2009.

 
Teneinde een mooie tentoonstelling te hebben met een verscheidenheid aan kanten en een overzicht van de verschillende Belgische kantsoorten vragen we  dat jullie talrijk jullie kanten zou exposeren.  Alle kantsoorten van klassieke tot hedendaagse werken zowel in klos-,  naald-  en Lierse kant zijn welkom.

 
De clubs kunnen ook deelnemen, om zo hun club te laten kennen.

 
Voor elk kantwerkjes dient de naam van de eigenaar, de naam van de ontwerper indien gekend, naam van de uitvoerder, de kantsoort en de verzekeringswaarde worden opgegeven. Ze dienen ook te worden voorzien van een klein etiketje met de naam van de eigenaar. ( Op de verpakking is het ook aangeraden jullie naam en eventueel een foto van het kantwerk te plaatsen).

 
Iedereen die hedendaagse kantwerken tentoonstellen dienen  zelf te zorgen voor het nodige materiaal zoals sokkels, staven, enz.  voor hun presentatie.

Ze kunnen beschikken over maximum  2 tafels, 2 panelen (bekleding jutekleur) en  max. 4 stoelen.

De traditionele kant  zowel van individuelen en groepen worden uitgestald in de vitrines in l’Ermitage.

 
Graag verwelkomen we ook kantwerksters of kantwerkers om hun kunnen te demonstreren. Denk niet te vlug dat is niet voor mij, integendeel.

 
Op de algemene vergadering kwam tot uiting dat jullie bereid waren om mee te werken aan diverse taken. Gelieve  op te geven waaraan je wenst te helpen en gedurende welke periode. (toezicht, opdienen, afruimen, afwas, ….)

 
De opstelling van de tentoonstelling vindt plaats de vrijdag 21 augustus  en dient tegen 18.00 u voltooid te zijn.

 
De afbraak geschiedt op zondag 23 augustus na 18.00 u (niet vroeger).

De inschrijving (te drukken formulier in bijlage) met opgave van de kantwerken en medewerking  dient te geschieden uiterlijk tegen 15 juni 2009, bij

Veerle Meersschaut, Broekstraat 78, 9270 Laarne of

Liduina Heijblom, 270, Rue de Soignies, 7810 Maffle of Jozef Leplat, Konijnenpad 5, 8310

Assebroek.

Dit laat ons toe de nodige organisatorische schikkingen te treffen .

Het bestuur.
Début de page / Beginblad